0
clear
  • WinmetEuro Szakáll, Gyöngyök, Fém Szakálla, Csörög Gyors, Erős Multifunkcionális Alkalmas Raszta Haj a Fájlokat(Ezüst)
  • -20%
  • -20%
WinmetEuro Szakáll, Gyöngyök, Fém Szakálla, Csörög Gyors, Erős Multifunkcionális Alkalmas Raszta Haj a Fájlokat(Ezüst)

WinmetEuro Szakáll, Gyöngyök, Fém Szakálla, Csörög Gyors, Erős Multifunkcionális Alkalmas Raszta Haj a Fájlokat(Ezüst)

HUF 5602.50

Elérhetőség
Készleten

Fit Mérete : Ezek a kis gyöngyök vannak a tökéletes méret, hogy illeszkedjen a szakállát, majd add hozzá a tökéletes kiegészítője minden férfi stílus.Retro Stílus : A vintage fém kivitelben teszi ezeket a gyöngyök nagyon szép, biztosan vonzza az emberek csodálatát.Tökéletesen Egyezik : A szakáll gyöngyök egyszerű, alapvető tervezés is illeszkedik, minden szakáll gyöngyökkel vagy tartozékok azt szeretné, hogy megfeleljen.Gyönyörű Tartozékok : Ezek az üreges szakáll gyöngyök tökéletes Viking szakáll, vagy zsinór, vagy hogy gyönyörű egyedi ékszereket.Készült masszív, fém anyagot, tartós anyag, a Viking szakáll gyöngy a legjobb ajándék az apák Napja.Szolgáltatás : 1. Fit Mérete : Ezek a kis gyöngyök vannak a tökéletes méret, hogy illeszkedjen a szakállát, majd add hozzá a tökéletes kiegészítője minden férfi stílus.2. Tökéletesen Egyezik : A szakáll gyöngyök egyszerű, alapvető tervezés is illeszkedik, minden szakáll gyöngyökkel vagy tartozékok azt szeretné, hogy megfeleljen.3. Retro Stílus : A vintage fém kivitelben teszi ezeket a gyöngyök nagyon szép, biztosan vonzza az emberek csodálatát.4. Gyönyörű Tartozékok : Ezek az üreges szakáll gyöngyök tökéletes Viking szakáll, vagy zsinór, vagy hogy gyönyörű egyedi ékszereket.5. Készült masszív, fém anyagot, tartós anyag, a Viking szakáll gyöngy a legjobb ajándék az apák Napja.Specifikáció : Elem Típus : Szakáll Beads Material : Metal Specification : 10db Csomag Lista : 10 x Beard Gyöngyök.

Az áru paraméterei

Item Type:
Beard Beads
Material:
Metal
Specification:
10pcs
Package List:
10 xBeard Beads :

Jobban tetszik neked

Anyag : 100% Japán Magas Hőmérséklet Rost (úgy néz ki, mint a toll,nem igazi toll).Tömeg : 0.3 kg; Hossza : Kb 16" ; Szín : Mix Színek (Eltérő Lehet a Monitor).Csomag Tartalmazza

Please wait...